PH تخم مرغ چقدر است؟

PH تخم مرغ چقدر است؟

تخم مرغ یک ماده غذایی محبوب است که به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شود. به این ترتیب، درک PH تخم مرغ برای اطمینان از ایمن بودن آنها برای خوردن بسیار مهم است. PH تخم مرغ بسته به نوع تخم مرغ و روش تهیه آن می تواند متفاوت باشد. در این مقاله به PH تخم مرغ و تاثیر آن بر ایمنی آنها می پردازیم. PH تخم مرغ توسط اسیدیته یا قلیایی بودن سفیده و زرده تخم مرغ تعیین می شود. سفیده تخم مرغ معمولا اسیدی تر از زرده است و PH آن بین 6 تا 7.5 است. از طرف دیگر، زرده کمی قلیایی تر است و محدوده pH آن بین 7.0 تا 8.5 است. PH تخم مرغ همچنین می تواند تحت تأثیر نوع خوراکی که به مرغ داده شده و همچنین محیطی که تخم در آن گذاشته شده است، باشد. هنگامی که صحبت از ایمنی به میان می آید، PH تخم مرغ مهم است که در نظر گرفته شود. تخم مرغ هایی که خیلی اسیدی یا خیلی قلیایی هستند می توانند باعث مسمومیت غذایی شوند. به عنوان مثال، سالمونلا نوعی باکتری است که اگر PH تخم مرغ خیلی پایین باشد، می تواند باعث مسمومیت غذایی شود. به همین ترتیب، اگر PH تخم مرغ بیش از حد بالا باشد، می تواند باعث فساد و مسمومیت غذایی شود. PH تخم مرغ همچنین می تواند بر بافت و طعم تخم مرغ تأثیر بگذارد. تخم مرغ هایی که خیلی اسیدی یا قلیایی هستند می توانند طعم ترش یا تلخ داشته باشند. علاوه بر این، تخم مرغ هایی که خیلی اسیدی یا خیلی قلیایی هستند نیز می توانند بافت لاستیکی داشته باشند. به منظور اطمینان از ایمن بودن تخم مرغ، قبل از مصرف آن مهم است که PH تخم مرغ را آزمایش کنید. PH تخم مرغ را می توان با استفاده از PH متر یا کاغذ تورنسل آزمایش کرد. PH تخم مرغ باید بین 6.0 تا 8.5 باشد تا برای خوردن آن بی خطر در نظر گرفته شود. در نتیجه، pH تخم مرغ عامل مهمی است که باید در مورد ایمنی و طعم آن در نظر گرفت. تخم مرغ هایی که خیلی اسیدی یا خیلی قلیایی هستند می توانند باعث مسمومیت غذایی و فساد شوند. مهم است که قبل از مصرف تخم مرغ، PH تخم مرغ را آزمایش کنید تا مطمئن شوید که آنها برای خوردن بی خطر هستند.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *